МІЖНАРОДНІ ВОЛОНТЕРСЬКІ СТУДЕНТСЬКІ ОРГАНІЗАЦІЇ УНІВЕРСИТЕТІВ КАНАДИ - Підгаєцька, Анна (Studies in Comparative Education, 2016)
У пропонованій статті проаналізовано взаємозв’язок волонтерської діяльності із самореалізацією студента. Здійснено поділ студентських організацій Канади за рівнями їх функціонування. Значне місце приділено аналізу найбільших міжнародних студентських організацій університетів Канади в контексті їх діяльності. Окреслено заходи, що можуть сприяти збільшенню кількості студентів у лавах волонтерів. З’ясовано професійні якості майбутнього фахівця, які розвивають студенти, що активно займаються волонтерською діяльністю.