Формування навичок педагогічної техніки студентва педагогічних вузів Республіки Казахстан - Калибекова, А (Studies in Comparative Education, 2013)
У статті розглядаються проблеми використання елементів теоретичної педагогіки у формуванні педагогічної техніки майбутнього вчителя у вищому навчальному закладі. В статье рассматриваются проблемы использования элементов теоретической педагогики в формировании педагогической техники будущего учителя в высшем учебном заведении. The problems of using the elements of theatrical pedagogics in forming the pedagogical technique of future teacher in Higher Educational Establishments are considered in this paper