Модернізація навчання іноземних мов у європейському освітньому просторі - Першукова, Оксана (Studies in Comparative Education, 2013)
Стаття присвячена питанням модернізації галузі навчання іноземних мов у країнах Європи. Розглядаються аспекти оновлення змісту та основні тенденції модернізації навчання; приділено увагу найбільш перспективним підходам, що з’явилися в процесі модернізації зазначенної освітньої галузі. Статья посвящена вопросам модернизации отрасли обучения иностранным языкам в странах Европы. Рассматриваются аспекты обновления содержания образования и основные тенденции его модернизации. Уделено внимание самым перспективным подходам, появившимся в процессе модернизации. The article deals with questions of modernization of the branch of foreign language learning in European countries. The aspects of educational content renewing and the main tendencies of modernization are analyzed. The attention to the most perspective approaches to education is paid.