Альтернативні типології освітніх реформ - Василюк, Алла (Studies in Comparative Education, 2013)
У статті висвітлено сучасні підходи до дослідження типологій освітніх реформ, які ґрунтуються на визначених критеріях і можуть застосовуватися для аналізу змін систем освіти минулого, сучасного і майбутнього. В статье освещены современные подходы к исследованию типологий образовательных реформ, которые основываются на определенных критериях и могут применяться для анализа изменений систем образования прошлого, настоящего и будущего. The article presents modern approaches to research typologies of educational reforms which are based on certain criteria are shined and can be applied to the analysis of changes of education systems of the past, modern and future