Реформування змісту шкільної освіти у Великій Британії в контексті європейськиї і світових тенденцій - Ремезовська, Надія (Studies in Comparative Education, 2013)
У статті висвітлено головні напрямки реформаторської діяльності консерваторів у галузі загальної середньої освіти. Зокрема, йдеться про перегляд національного курикулуму, удосконалення екзаменаційної системи та професійної освіти для учнів 14–19 рр. відповідно до світових стандартів. В статье раскрываются главные направления реформаторской деятельности консерваторов в области среднего образования. В частности, речь идет о пересмотре национального куррикулума, совершенствовании экзаменационной системы и профессионального образования в соответствии с мировими стандартами. This article is about the policy of UK conservative party aimed at reformation of secondary education. The main aspects under reforms are the revision of the National Curriculum, improvement of examination system and professional education for 14–19 years old pupils in accordance with the world standards