Особливості функціонування сучасної шкільної освіти в Іспанії - Юрченко, Марина (Studies in Comparative Education, 2013)
Стаття висвітлює особливості функціонування сучасної шкільної освіти в Іспанії. Розкрито структуру, зміст, головні етапи, рівні шкільної освіти, сформовані у ході освітньої реформи 2006 року. Статья освещает особенности функционирования современного школьного образования в Испании, раскрывает специфику структуры, содержания и основных ее образовательных уровней в соответствии с образовательной реформой 2006 года. The article shows the features of the functioning of modern schooling in Spain, shows the specifications of the structure, content and its basic educational levels in according to the educational reform of 2006.