Роль університетських осередків міжнародного співробітництва у формуванні компетентіних якостей майбутніх менеджерів міжнародного туризму - Чикалова, Марина (Studies in Comparative Education, 2013)
У статті показана важливість та актуальність формування рівня компетентності студентів напряму підготовки «Туризм», а також роль служб міжнародного співробітництва вищих навчальних закладів у процесі підготовки майбутніх фахівців для сфери міжнародного туризму. Проаналізовано стан організації мовних та виробничих практик для студентів сумських вишів у Туреччині. В статье показана важность и актуальность формирования уровня компетентности студентов направления подготовки «Туризм», а также роль служб международного сотрудничества высших учебных заведений в процессе подготовки будущих специалистов для сферы международного туризма. Проанализировано состояние организации языковых и производственных практик для студентов сумских вузов в Турции. The importance and relevance of the given subject as well as competence skills development in training future experts for the sphere of international tourism has been investigated in the article. The state of language and practical training for Sumy students in Turkey is analysed.