Підготовка педагогічних кадрів для дошкільної осввіти у США - Мельник, Наталія (Studies in Comparative Education, 2013)
У статті надано характеристику підготовки фахівців дошкільної освіти у США. Проаналізовано особливості курсів, що пропонуються студентами педагогічних факультетів американських університетів, проаналізовано особливості організації навчального процесу. В статье произведена характеристика подготовки воспитателей в США. Проанализированы особенности курсов, которые предлагаются студентам педагогыческих факультетов американских университетов, особенности организации процесса обучения. The problem of pre-school staff professional preparation in the USA has been made in the article. The main peculiarities of professional courses, proposed by American university have been defined, peculiarities of training have been described.