Зміст та структура навчальних планів і програм підготовки магістрів дошкільної освіти в університетах Австралії - Глушок, Людмила (Studies in Comparative Education, 2013)
У статті проаналізовано навчальні плани підготовки фахівців дошкільної освіти за освітньо-кваліфікаційним рівнем «магістр» в університетах Австралії та окремих вищих навчальних закладах України; охарактеризовано особливості змістового аспекту підготовки майбутніх педагогічних фахівців. В статье проанализировано учебные планы подготовки специалистов дошкольного образования за образовательно-квалификационным уровнем «магистр» в университетах Австралии и отдельных высших учебных заведениях Украины; описано особенности смыслового аспекта подготовки будущих специалистов. The article deals with the curricula of the early childhood professionals training on the qualification level «Master of Teaching (Early Childhood)» in Australian universities and certain Ukrainian institutions of higher learning; the peculiarities of content aspect of the training of prospective early childhood professionals are characterized.