Особливості професійно-орієнтованого навчання іноземних мов дорослих у країнах Європейського Союзу - Максименко, Оксана (Studies in Comparative Education, 2013)
Статтю присвячено проблемі професійно-орієнтованого навчання іноземних мов в освіті дорослих у країнах Європейського Союзу. Висвітлено особливості впровадження цього напряму, серед яких різноманітність можливостей, варіативність форм, європейський вимір. Статья посвящена проблеме профессионально-ориентированного обучения иностранным языкам в образовании взрослых в странах Европейского Союза. Освещены особенности реализации направления, которые включают разнообразие возможностей, вариативность форм, европейское измерение. The article deals with the problem of the vocationally oriented language learning in adult education. It highlights the features of the sector introduction, among them the diversity of possibilities, form variations, European dimension.