НОРМАТИВНЕ ВПРОВАДЖЕННЯ ЄВРОПЕЙСЬКОГО ВИМІРУ ФІЗКУЛЬТУРНОЇ ОСВІТИ - Скальські, Даріуш (Studies in Comparative Education, 2017)
Статтю присвячено аналізу документів, які регламентують впро-вадження європейського виміру в фізкультурну освіту країн Європейського Союзу. Здійснено порівняльний аналіз стану впровадження ключових позицій, визначених цими документами, у різних країнах. Узагальнено головні перед-умови впровадження європейського виміру.