THE ROLE OF FAMILY ENVIRONMENT AND CULTURE IN THE LANGUAGE DEVELOPMENT OF CHILDREN - Kiełb-Starczewska, Ewa (Studies in Comparative Education, 2017)
У статті розкрито особливості мовної освіти за зміни соціоекономіч-ної та політичної ситуації у Польщі. Розкрито роль і місце іноземної мови як обов’язкового предмета у шкільній програмі. Обґрунтовано необхідність володіння рідною мовою для початку опанування іноземною.