Організація підготовки спеціалістів напряму "туризм" в Угорщині - Федоренко, Олена (Studies in Comparative Education, 2013)
У статі розглядаються питання формування та розвитку системи підготовки фахівців у галузі «Туризм» в Угорщині. Автор стверджує, що туризм в Угорщині на сучасному етапі стрімко розвивається, тому підготовка фахівців у цій галузі, яка є відносно новим освітнім напрямом у цій країні, є вимогою сьогодення. В статье рассматриваются вопросы формирования и развития системы туристического образования в Венгрии. Автор утверждает, что туризм в Венгрии на современном этапе стремительно развивается, поэтому подготовка специалистов в этой новой сфере чрезвычайно важна. This article deals with forming and developing the system of training specialists for tourism in Hungary. The author developed the concept of tourism education for Hungary. It argues that tourism in Hungary is nowadays rapidly developing. That’s why training competent specialists for tourism is very important.