Практико-орієнтована підготовка магістрів освіти в університетах Німеччини - Бобраков, Сергій (Studies in Comparative Education, 2013)
У статті висвітлюється зміст, структура та базові принципи впровадження практико-орієнтованих моделей підготовки магістрів освіти в університетах Німеччини. Практико-орієнтована модель розглядається як дійовий компонент професіоналізації педагогічних кадрів у системі педагогічної освіти Німеччини. В статье освещается содержание, структура и базовые принципы внедрения практико-ориентированных моделей подготовки магистров образования в университетах Германии. Практико-ориентированная модель рассматривается как действенный компонент профессионализации педагогических кадров в системе педагогического образования Германии. The paper highlights the content, structure and basic principles of the practice-oriented models implementation of Masters of Education training at German universities. Practice-oriented model is regarded as an effective component of the teachers’ professionalization in the system of teacher education in Germany.