COMPARATIVE ANALYSIS OF THE THEORETICAL APPROACHES TO PROFESSION TEACHING IN THE EDUCATIONAL SYSTEMS OF USA, UK AND AUSTRIA - Viktorova, Lesia (Studies in Comparative Education, 2016)
У статті розглядаються питання змісту іншомовної підготовки співробітників спецслужб США, Великобританії та Австрії. Висвітлено основні стратегії, тренди та форми іншомовної підготовки, мету та струк-туру мовних курсів спеціальних та військових відомств сфери національної безпеки США, Великобританії та Австрії. Описані особливості роботи центрів лінгвістичної підготовки для різних категорій військовослужбовців, особливості функціонування перекладацьких служб.