Консультаційні програми для безробітних у США - Бідюк, Наталя (Studies in Comparative Education, 2013)
У статті досліджено проблему консультування безробітного населення у США; розкрито основні напрями консультування, діяльність провідних Асоціацій у галузі консультування; розглянуто роль консультаційних програм для безробітних, визначено їх стратегічні напрями; здійснено аналіз змісту окремих консультаційних програм. В статье исследуется проблема консультирования безработного населения в США; раскрыты основные направления консультирования, деятельность лидирующих Ассоциаций в сфере консультирования; рассмотрена роль консультационных программ для безработных, определены их стратегические направления; проведен анализ содержания отдельных консультационных программ. The article deals with the problem of the unemployed counseling in the USA. There have been revealed main trends of counseling and the activities of leading American Associations in counseling. The role of counseling programs for unemployed people in the USA, main strategic directions and the contents of particular counseling programs are defined.