Практичні аспекти формування професійної компетентності бакалаврів економічного спрямування у процесі вивчення законодавства ЄС з безпеки життєдіяльності - Кобилянський, Одександр (Studies in Comparative Education, 2013)
Проаналізовано особливості викладання дисциплін циклу «Безпека життєдіяльності» за освітньо-професійною програмою підготовки фахівців економічного спрямування з використанням сучасного європейського законодавства з питань безпеки. Розглянуто практичні аспекти підготовки студентів до професійної діяльності. Проанализированы особенности преподавания дисциплин цикла «Безопасность жизнедеятельности» по образовательно-профессиональной программе подготовки специалистов экономического направления с использованием современного европейского законодательства по вопросам безопасности. Рассматриваются практические аспекты подготовки студентов к профессиональной деятельности. The features of the teaching disciplines cycle «Safety» for the educational and professional training program of economic direction, using modern European legislation on security issues. Covers practical aspects of preparing students for professional activity.