Досвід США з підготовки магістрів інформаційних технологій у системі дистанційної освіти та можливості його впровадження в Україні - Шаран, Руслан (Studies in Comparative Education, 2013)
У статті розглянуто досвід США з підготовки магістрів інформаційних технологій у системі дистанційної освіти та визначено можливості його впровадження в Україні. Автором розроблено рекомендації щодо можливостей використання певних ідей прогресивного досвіду США з підготовки фахівців інформаційних технологій в Україні. В статье рассматривается опыт США по подготовке магистров информационных технологий в системе дистанционного образования и определяются возможности его внедрения в Украине. Автором разработаны рекомендации относительно возможностей использования некоторых прогрессивных идей опыта США по подготовке специалистов информационных технологий в Украине. The article deals with USA experience in training Masters of information technology in the system of distance education and there are defined the possibilities of using some ideas of progressive USA experience in training information technology professionals in Ukraine.