Підготовка американських учителів до роботи в культурно гетерогенних шкільних колективах - Гончаренко, Олена (Studies in Comparative Education, 2013)
Статтю присвячено проблемі полікультурної підготовки вчителів у США. Розглянуто зміст, форми і методи формування педагогічної майстерності сучасного американського вчителя, зокрема такої важливої її складової, як полікультурна компетентність. Статья посвящена проблеме поликультурной подготовки учителей в США. Автор рассматривает содержание, формы и методы формирования педагогического мастерства современного американського учителя, в частности такой важной его составляющей, как поликультурная компетентность. The article is dedicated to the issue of modernization of american teachers training in the multicultural society in the USA. The author considers reliable foundations for formingpedagogical skills a teacher in the American multiethnic society.