Інтернаціоналізація навчальних програм: погляд німецькомовного суспільства - Солощенко, Вікторія (Studies in Comparative Education, 2013)
У статті здійснено інтерпретацію поняття «інтернаціоналізація навчальних програм»; обґрунтовано зміст цих програм; окреслено визначальні чинники, які сприяли введенню інтернаціонального контексту у навчальні програми університетів німецькомовних країн світу. В статье определена интерпретация понятия «интернационализация учебных программ»; обосновано содержание этих программ; очерчены определяющие факторы, которые способствовали введению интернационального контекста в учебные программы университетов немецкоязычных стран мира. Interpretation of the definition «Curriculum Internationalization» is defined in the article; the content of internationalized curriculum is theoretically proved, the defining factors, which contributed to the introduction of the international context in the curriculum of German-speaking countries of the world are outlined.