EVIDENCE-BASED METHODOLOGY ON STUDYING STUDENTS’ LEADERSHIP SKILLS - Panchenko, Ielyzaveta (Studies in Comparative Education, 2022)
Статтю присвячено плануванню дослідження сформованості лідерських якостей учнів. Висвітлено дослідницькі рівні та дії, які дадуть змогу оцінити стан та розвиток лідерських якостей учнів до, під час та після застосування моделі розвитку лідерства, розробленої на основі вивчення американського досвіду неурядових організацій для старшокласників. Обґрунтовано необхідність поєднання кількісних і якісних методів дослідження.