Форми релігійної освіти в австралійські школі післявоєнний період (1945-1975 р.)) - Мішак, Валентина (Studies in Comparative Education, 2013)
У статті проаналізовано наукові концепції, які визначили форми релігійної освіти у середніх навчальних закладах Австрії у післявоєнний період у ХХ столітті. Охарактеризовано основні типи уроків релігії, їх зміст, методи та вимоги до професійної діяльності вчителя. В статье проанализированы научные концепции, которые определили формы религиозного образования в средних учебных заведениях Австрии в послевоенный период ХХ столетия. Охарактеризованы основные типы уроков религии, их содержание, методы и требования к профессиональной деятельности учителя на этом уроке. Scientific conceptions, which defined the forms of religious education in middle educational establishments of Austria in a post-war period of 20th century are analyzed in the article. The basic types of religion lessons are described, their contents, methods and requirements to professional activity of the teacher at this lesson are presented.